Despre

Lucian Leca
Lucian Leca

Absolvent de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale la Universitatea din Bucureşti. Redactor în domeniile politic, economic sau social în presa scrisă.

Coordonator al Departamentului de Comunicare Politică al Partidului Noua Republică (PNR), responsabil cu elaborarea strategiei de comunicare, redactarea comunicatelor de presă, editarea documentelor de politici publice, administrarea website-ului, a newsletter-ului şi a conturilor oficiale de social media, colaborarea cu agenţii de publicitate sau organizarea de evenimente.

Reprezentant PNR în echipa de comunicare a Alianţei România Dreaptă (ARD). Participant în alegerile parlamentare din 2012 la patru campanii individuale încheiate cu rezultate peste media naţională a alianţei şi un mandat de senator. Consilier de comunicare al singurului parlamentar Noua Republică.

Iniţiator al proiectului anacronic.ro, platformă de opinii cu orientare conservatoare. Consilier de comunicare al unor candidați în alegerile locale și parlamentare din 2016.

Pentru servicii de consultanţă politică mă puteţi contacta la adresa de e-mail lucian.leca@yahoo.com.

Ziarul “Stejarul” este un produs din anul 2013 al echipei de comunicare a Partidului Noua Republică:

Stejarul-Noua-Republică